Top 5 cei mai FIDELI barbati din zodiac

Share:
Share

Barbatul Taur in dragoste
Barbatul Taur (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in zodia Taur) are o fire extrem de loiala, stabila si agreabila. Aflat sub guvernarea planetei Venus, barbatul din Taur se remarca prin deschiderea catre iubire, frumusete si catre placerile senzuale ale vietii. Cu el, lumea devine un loc sigur si plin de confort, atat din punct de vedere material, cat si senzorial. Iubita barbatului din Taur va fi mereu rasfatata, ingrijita si coplesita cu cadouri frumoase, dar si utile.
In schimb, barbatul din Taur solicita aceeasi atentie plina de devotament din partea partenerei lui. Exista un proverb care spune ca pentru barbati, drumul catre iubire trece prin stomac, iar acest lucru este cu totul adevarat pentru barbatul din Taur. Astfel, daca partenera lui stie sa gateasca bine si sa-i respecte incapatanarea proverbiala, ea va castiga un loc sigur in inima lui.

Barbatul Scorpion in dragoste
Desi intens si misterios, barbatul din zodia Scorpion (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in Scorpion) este in acelasi timp un partener extrem de loial in dragoste. El traieste toate emotiile la intensitate maxima si se dedica cu toata forta pasiunii sale in relatia de iubire. De aceea, pretinde un devotament complet din partea partenerei sale si poate fi adesea suspicios si posesiv.
Femeii care are puterea de a rezista intensitatii sale emotionale (si sexuale), barbatul in Scorpion ii ofera fidelitate, intelegere si siguranta ca nu va uita niciodata un gest frumos. In plus, deterninarea lui si atractia catre bani si putere ii garanteaza partenerei sale ca va ajunge departe in viata alaturi de el.

Barbatul Capricorn in dragoste
Desi este cunoscut drept unul dintre cele mai ambitioase semne ale zodiacului, Capricornul este inzestrat de asemenea cu o mare putere de daruire in dragoste. Barbatul Capricorn (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in zodia Capricorn) se implica, ce-i drept, mai greu intr-o relatie de iubire. Insa odata ce ii este castigat interesul, acest barbat se remarca prin statornicie, intelegere, ajutorul neconditionat oferit si un foarte original simt al umorului. In plus, pe cat de precaut este in a se deschide inainte de a-si cunoaste cu adevarat partenera, pe atat de senzual si de generos se dovedeste dupa.

Barbatul Rac in dragoste
Zodia Rac este asociata in mod esential cu familia, caminul si cu lumea emotiilor. De aceea, barbatul nascut in aceasta zodie (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in zodia Rac) se remarca prin atractia puternica catre viata de familie si catre valorile solide, conservatoare. El este romantic, tandru si mereu atent la nevoile emotionale ale partenerei.
In schimb, barbatul Rac are nevoie ca iubita lui sa ii ofere la randul ei mult confort afectiv, pentru a se putea deschide pe deplin in iubire. In plus, Racul este adesea suspicios si neincrezator in fortele sale. Asa ca partenera care reuseste sa ii ofere mereu securitatea emotionala de care are nevoie va ramane pe termen lung (daca nu pentru totdeauna) in viata barbatului Rac.

Barbatul Fecioara in dragoste
Discret, serios si uneori afisand un aer rece, barbatul Fecioara (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in zodia Fecioara) este cu siguranta un iubit extrem de loial si de atent la nevoile partenerei sale. Pentru a cuceri inima acestui barbat, o femeie trebuie sa fie rabdatoare, delicata, inteligenta si extrem de ingrijita. Barbatul din Fecioara este foarte pretentios atat cu sine insusi, cat si cu ceilalti, preferand mai degraba sa fie singur decat in compania unei/unor persoane care nu se ridica la standardele sale.
Fecioara este, in esenta ei, o zodie extrem de muncitoare. De aceea, barbatul nascut sub acest semn isi manifesta iubirea si dedicarea mai degraba prin gesturi practice si <servicii> facute pentru persoana iubita, decat prin cadouri romantice si cuvinte dragastoase. In schimb, odata castigata inima acestui barbat, partenera lui se va simti mereu cea mai dorita si adorata femeie din intreaga lume.