Cum să o aduci în pat pe femeia capricorn

Share:
Share

Adoră bărbaţii realizaţi din punct de vedere material şi nu poate să-i sufere pe cei lipsiţi de ambiţie şi perspective. În ceea ce priveşte comportamentul sexual, acestei femei îi place să fie cât mai performantă în pat.

Nu se dă în lături de la filme şi materiale pornografice dacă acestea o pot ajuta să-şi atingă scopul. Ai ghicit: este vorba de femeia capricorn. Iată ce trebuie să faci pentru a satisface această veritabilă bombă sexuală.

Punctul forte: fidelitatea

Ce-i place cel mai mult femeii capricorn: să fie iubită. Nativele acestei zodii sunt cunoscute pentru pasiunea de care dau dovadă în cearşeafuri. Chiar dacă, în cea mai mare parte a timpului, femeii capricorn îi place să stea cu capul în nori şi să-şi imagineze diverse scenarii sexuale, aceasta rămâne cu picioarele pe pământ. Nativele acestei zodii se concentrează pe ideea de căsătorie şi stabilitate în cuplu. Femeile capricorn sunt printre cele mai fidele femei ale horoscopului. Ea este cea la care te întorci după ce ţi-ai satisfăcut gustul pentru aventură.

Erotism misterios

De obicei, nativele capricorn sunt dotate cu o extraordinară intuiţie, iar viaţa lor amoroasă nu face excepţie de la regulă. Ele ştiu perfect ce-şi doresc amanţii lor, însă te poţi considera norocos dacă vei ghici ce-i trece prin cap atunci când faci dragoste cu ea. Nici să nu te aştepţi să-şi exprime satisfacţia prin urlete de plăcere.

În realitate, comportamentul ei misterios atât în pat, cât şi în societate este datorat fricii de a nu fi părăsită dacă-şi arată iubirea şi slăbiciunea pentru partener. Pentru a nu fi dezamăgită, înainte de a fi sedusă, femeia capricorn îşi ţine partenerii la distanţă încercând să evalueze la rece situaţia.

Poziţia favorită: misionarul

Preludiile romantice şi prelungite nu sunt pentru femeia capricorn şi nici picanteriile sexuale nu o interesează prea mult. Din acest motiv, clasica şi straşnica poziţie a misionarului este perfectă pentru ea. De ce să se complice dacă merge şi aşa?

Sex de anduranţă

Dacă vrei să o impresionezi, pregăteşte-te pentru o noapte lungă. Acesteia îi place ca actul sexual să dureze mult şi chiar să se repete. Din pricina apetitului sexual ieşit din comun, multe dintre nativele acestei zodii sfârşesc prin a fi catalogate drept nimfomane. Muşcăturile fac parte din repertoriul lor erotic şi, uneori, sunt înclinate spre sadism.